Marinované kuracie krídelká
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie krídla
200
g
kečup
2
PL
med
1
PL
ocot
trochu
tabasco
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
olej na vyprážanie
trochu
barbeque omáčka
300
g
zeler
300
g
mrkva
postup
1.
Z kečupu, tabasca, medu, soli a octu vymiešame marinádu, do ktorej vložíme kuracie krídla. Krídla v marináde necháme cez noc v chladničke odležať.
2.
Kuracie krídla vyberieme z marinády, položíme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme v rúre pri 180°C cca 20 minút. Krídelká podávame s barbeque omáčkou a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.