Pridať recept

Omeleta s mäsom a šampiňónmi

ingrediencie

8 ks
vajce
4 PL
sladká smotana
100 g
údené mäso
100 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ

postup

1.
Vajcia, sladkú smotanu a soľ poriadne vyšľaháme. Na panvici rozpálime olej a opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme nadrobno nakrájané šampiňóny a niekoľko minút dusíme. Potom všetky suroviny rozdelíme na 4 časti.
 
2.
Na panvici rozpálime olej a dáme jednu časť rozšľahaných vajec, údené mäso, huby a vajcia necháme trochu zraziť. Premiešame ich vidličkou a necháme pri miernej teplote dopiecť.
3.
Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať