Omeleta s mäsom a šampiňónmi
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
vajce
4
PL
sladká smotana
100
g
údené mäso
100
g
šampiňóny
1
ks
cibuľa
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
postup
1.
Vajcia, sladkú smotanu a soľ poriadne vyšľaháme. Na panvici rozpálime olej a opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme nadrobno nakrájané šampiňóny a niekoľko minút dusíme. Potom všetky suroviny rozdelíme na 4 časti.
2.
Na panvici rozpálime olej a dáme jednu časť rozšľahaných vajec, údené mäso, huby a vajcia necháme trochu zraziť. Premiešame ich vidličkou a necháme pri miernej teplote dopiecť.
3.
Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.