Pridať recept

Kuracie rizoto s hubami a hráškom

ingrediencie

300 g
ryža
600 ml
zeleninový vývar
trochu
olej
1 ks
cibuľa
150 g
šampiňóny
150 g
hrášok
300 g
kuracie mäso uvarené
2 PL
sójová omáčka
štipiek
soľ
1 PL
petržlenová vňať
100 g
tvrdý syr

postup

1.
Ryžu preberieme, umyjeme, vložíme do hrnca a zalejeme horúcim vývarom. Dochutíme soľou a varíme prikryté približne 15 minút na miernom ohni.
 
2.
Na rozpálenom oleji opražíme nasekanú cibuľu, pridáme na plátky nakrájané huby, hrášok a pražíme. Nakoniec pridáme uvarené mäso nakrájané na kocky, sójovú omáčku, soľ a niekoľko minút dusíme.
3.
Ryžu zmiešame s pripravenou zmesou, posypeme ju petržlenovou vňaťou a nastrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať