Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie ragú

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
teľacie mäso
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1/2 ks
cibuľa
200 g
čerstvé huby
1 ks
červená paprika
1 PL
hladká múka
100 ml
biele víno
50 ml
smotana
1 ks
citrón

postup

1.
Mäso zbavíme prebytočnej masti, nakrájame na kocky, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a opražíme na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané huby a papriku a za občasného miešania dusíme na miernom ohni približne 15 minút.
3.
Mäso poprášime múkou, zalejeme vínom, premiešame a udusíme domäkka. Občas premiešame, pridáme smotanu, krátko povaríme. Dochutíme citrónovou šťavou, premiešame a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?