Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie ragú

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
teľacie mäso
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1/2 ks
cibuľa
200 g
čerstvé huby
1 ks
červená paprika
1 PL
hladká múka
100 ml
biele víno
50 ml
smotana
1 ks
citrón

postup

1.
Mäso zbavíme prebytočnej masti, nakrájame na kocky, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a opražíme na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané huby a papriku a za občasného miešania dusíme na miernom ohni približne 15 minút.
3.
Mäso poprášime múkou, zalejeme vínom, premiešame a udusíme domäkka. Občas premiešame, pridáme smotanu, krátko povaríme. Dochutíme citrónovou šťavou, premiešame a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...