Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie ragú

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
teľacie mäso
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1/2 ks
cibuľa
200 g
čerstvé huby
1 ks
červená paprika
1 PL
hladká múka
100 ml
biele víno
50 ml
smotana
1 ks
citrón

postup

1.
Mäso zbavíme prebytočnej masti, nakrájame na kocky, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a opražíme na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané huby a papriku a za občasného miešania dusíme na miernom ohni približne 15 minút.
3.
Mäso poprášime múkou, zalejeme vínom, premiešame a udusíme domäkka. Občas premiešame, pridáme smotanu, krátko povaríme. Dochutíme citrónovou šťavou, premiešame a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...