Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie ragú

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
teľacie mäso
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1/2 ks
cibuľa
200 g
čerstvé huby
1 ks
červená paprika
1 PL
hladká múka
100 ml
biele víno
50 ml
smotana
1 ks
citrón

postup

1.
Mäso zbavíme prebytočnej masti, nakrájame na kocky, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a opražíme na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané huby a papriku a za občasného miešania dusíme na miernom ohni približne 15 minút.
3.
Mäso poprášime múkou, zalejeme vínom, premiešame a udusíme domäkka. Občas premiešame, pridáme smotanu, krátko povaríme. Dochutíme citrónovou šťavou, premiešame a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...