Pridať recept

FOTORECEPT: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde

Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Zdroj: lucietta13
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčová panenka
1 dl
kečup
1 ks
paradajkový pretlak
2 strúčiky
cesnaku
1 štipka
oregano
soľ

postup

1.
Mäsko si umyjeme a odblaníme,
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Zdroj: lucietta13
 
2.
nakrájame na medajlónky.
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Zdroj: lucietta13
3.
V miske zmiešame kečup, paradajkový pretlak, soľ, oregáno a pretlačený cesnak a vymiešame marinádu. Do nej potom naukladáme medajlonky. Necháme chvíľku marinovať.
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Zdroj: lucietta13
4.
Sprudka opražíme na panvici s olejom
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Zdroj: lucietta13
5.
z oboch strán. podávame s ryžou, zemiakmi alebo šalátom
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Fotorecept: Panenka v paradajkovo cesnakovej marináde
Zdroj: lucietta13
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravčová panenka
Tieto si zamilujete: Bravčová panenka na 8 najlepších spôsobov, nielen na nedeľu!
Obľúbené jemné mäsko na 8 spôsobov, ktoré si zamilujete. Bravčová panenka ako ju máme najradšej.
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...