Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagetový koláč s hráškom a hubami

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
bezlepkové špagety
1 konzerva
hrášok
1 konzerva
šampiňóny
6 ks
reďkovka
2 PL
kremžská horčica
1 KL
sterilizovaný chren
1 PL
mletá červená sladká paprika
1 KL
soľ
1/2 KL
čierne mleté korenie
2 PL
pikantný kečup
2 PL
maslo
2 ks
vajce
3 PL
špaldová polohrubá múka

postup

1.
Najskôr si v osolenej vode uvaríme cestoviny "al dente". Uvarené ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Reďkovku nakrájame na malé kusy a spolu s hráškom a šampiňónmi dáme do väčšej misky.
5.
K zeleninovej zmesi pridáme múku, zalejeme maslom a pridáme uvarené cestoviny.
7.
Tortovú formu s priemerom 21 cm vymažeme tukom a špagetovú zmes do nej rovnomerne uložíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...