Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagetový koláč s hráškom a hubami

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
bezlepkové špagety
1 konzerva
hrášok
1 konzerva
šampiňóny
6 ks
reďkovka
2 PL
kremžská horčica
1 KL
sterilizovaný chren
1 PL
mletá červená sladká paprika
1 KL
soľ
1/2 KL
čierne mleté korenie
2 PL
pikantný kečup
2 PL
maslo
2 ks
vajce
3 PL
špaldová polohrubá múka

postup

1.
Najskôr si v osolenej vode uvaríme cestoviny "al dente". Uvarené ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Reďkovku nakrájame na malé kusy a spolu s hráškom a šampiňónmi dáme do väčšej misky.
5.
K zeleninovej zmesi pridáme múku, zalejeme maslom a pridáme uvarené cestoviny.
7.
Tortovú formu s priemerom 21 cm vymažeme tukom a špagetovú zmes do nej rovnomerne uložíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...