Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládové gaštany

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
jedlé gaštany
50 g
práškový cukor
tmavá čokoládová poleva

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
MaryCH
3.11.2013 17:48 | |
+4 -3
perfektne,uz aj ich idem namocit...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...