Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kokosový nákyp

ingrediencie

250 g
cestoviny
70 g
maslo
70 g
cukor
3 ks
vajce
250 g
mäkký tvaroh
150 g
kokos
2 hrste
hrozienka

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Maslo vyšĺaháme so žltkami a cukrom pridáme tvaroh rozšľaháme a primiešame kokos. Vymiešame.
2.
Vymiešame. Cestoviny scedíme dáme do misky a primiešame zmes spolu s hrozienkami alebo orieškami. Z bielkov vyšľaháme sneh a ten tiež vmiešame k cestovinám.
4.
Zapekáme na 180-200 stupňov 30-35 minút. Pripravíme si ľubovoľnú omáčku alebo riedky čokoládový puding do ktorého pridáme viac cukru. Podávame husto poliate pudingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...