Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kokosový nákyp

ingrediencie

250 g
cestoviny
70 g
maslo
70 g
cukor
3 ks
vajce
250 g
mäkký tvaroh
150 g
kokos
2 hrste
hrozienka

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Maslo vyšĺaháme so žltkami a cukrom pridáme tvaroh rozšľaháme a primiešame kokos. Vymiešame.
2.
Vymiešame. Cestoviny scedíme dáme do misky a primiešame zmes spolu s hrozienkami alebo orieškami. Z bielkov vyšľaháme sneh a ten tiež vmiešame k cestovinám.
4.
Zapekáme na 180-200 stupňov 30-35 minút. Pripravíme si ľubovoľnú omáčku alebo riedky čokoládový puding do ktorého pridáme viac cukru. Podávame husto poliate pudingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...