Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kokosový nákyp

ingrediencie

250 g
cestoviny
70 g
maslo
70 g
cukor
3 ks
vajce
250 g
mäkký tvaroh
150 g
kokos
2 hrste
hrozienka

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Maslo vyšĺaháme so žltkami a cukrom pridáme tvaroh rozšľaháme a primiešame kokos. Vymiešame.
2.
Vymiešame. Cestoviny scedíme dáme do misky a primiešame zmes spolu s hrozienkami alebo orieškami. Z bielkov vyšľaháme sneh a ten tiež vmiešame k cestovinám.
4.
Zapekáme na 180-200 stupňov 30-35 minút. Pripravíme si ľubovoľnú omáčku alebo riedky čokoládový puding do ktorého pridáme viac cukru. Podávame husto poliate pudingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...