Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pudingoš

ingrediencie

900 g
hladká múka špeciál
100 g
práškový cukor
400 ml
mlieko
2 ks
droždie
štipiek
soľ
1 ks
prášok do pečiva
3 ks
vaječný bielok

Plnka

500 ml
mlieko
2 balíčky
čokoládový puding
4 PL
kakao
300 g
kryštálový cukor
1 ks
palmarín

postup

1.
Cesto klasicky vypracujeme a dáme kysnúť ako každé iné cesto. S cestom sa pracuje dosť ťažko.
3.
Zvyšné mlieko dáme variť spolu s cukrom. Do vriaceho mlieka prilejeme pudingy a miešame až do zhustnutia. Do teplého dáme jeden palmarín.
4.
Vykysnuté cesto dáme na dosku a rozdelíme na 6 častí.
5.
Každú časť potrieme potrieme plnkou a zrolujeme ako orechovník.
7.
Potom spletieme 3 a 3.Ako koláč. Vrch potrieme žltkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
svetlo77
7.3.2014 18:07 | |
+11 -0
,,po vypracovaní cesta sa môže hned s ním pracovať,netreba nechať kysnúť,vykysne v rúre (y)
svetlo77
7.3.2014 18:04 | |
+2 -2
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33261&user=57336
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.