Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové na hrášku so slovenskou ryžou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčové pliecko
200 g
mrazený hrášok
5 PL
rastlinný olej
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, čierne mleté korenie
200 g
slovenská ryža
2 ks
cibuľa

postup

2.
V kastróli osmahneme cibuľu, pridáme mäso, necháme ho zatiahnuť...
3.
...pridáme soľ mletú červenú papriku a zalejeme vodou...
5.
Nakoniec v troške vody rozmiešame hladkú múku a jedlo zahustíme.
6.
K jedlu som robila slovenskú ryžu. Cestovinu som opražila na oleji s cibuľou....
7.
...posolila, podliala vodou, asi 1cm nad ryžu. Varíme pokiaľ nie je cestovina mäkká.
8.
Takto vyzerá hotové jedlo. Ešte zvykneme posypať strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Jofokutil
22.4.2018 10:31 | |
+2 -0
Dnes som robil tento recept.Ja som ho robil zo zemiakovim pyre.Rodinka si ho chválila.Dakujem.😀😁😘
alexia87
4.4.2016 12:34 | |
+5 -5
Dakujem za tip,zajtra uvarim,tesim sa😊
m_sz
19.8.2015 12:48 | |
+7 -5
to vyzerá fajnovo...zajtra varím :)
dorisa
19.8.2015 14:58 | |
+8 -4
Dobru chuť a ďakujem 3:)
m_sz
21.8.2015 11:22 | |
+10 -3
jaďakujem za super nápad...presne niečo takéto som hľadala :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...