Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové na hrášku so slovenskou ryžou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčové pliecko
200 g
mrazený hrášok
5 PL
rastlinný olej
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, čierne mleté korenie
200 g
slovenská ryža
2 ks
cibuľa

postup

2.
V kastróli osmahneme cibuľu, pridáme mäso, necháme ho zatiahnuť...
3.
...pridáme soľ mletú červenú papriku a zalejeme vodou...
5.
Nakoniec v troške vody rozmiešame hladkú múku a jedlo zahustíme.
6.
K jedlu som robila slovenskú ryžu. Cestovinu som opražila na oleji s cibuľou....
7.
...posolila, podliala vodou, asi 1cm nad ryžu. Varíme pokiaľ nie je cestovina mäkká.
8.
Takto vyzerá hotové jedlo. Ešte zvykneme posypať strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
alexia87
4.4.2016 12:34 | |
+0 -0
Dakujem za tip,zajtra uvarim,tesim sa😊
m_sz
19.8.2015 12:48 | |
+2 -2
to vyzerá fajnovo...zajtra varím :)
dorisa
19.8.2015 14:58 | |
+2 -1
Dobru chuť a ďakujem 3:)
m_sz
21.8.2015 11:22 | |
+3 -1
jaďakujem za super nápad...presne niečo takéto som hľadala :)
kaco79
23.3.2014 12:20 | |
+4 -23
ryza je cesovina?
dorisa
23.3.2014 15:44 | |
+40 -3
ano, slovenska raža je cestovina, pripravuje sa ako normálna ryža, na oleji s cibuľkou atď.
smuuk043
13.5.2014 19:19 | |
+7 -45
musím povedať, že takto vyzerajúcu tarhoňu som ešte nikdy nevidela...... podľa mňa je to ryža ako lusk...tarhoňa je všade u nás guľatého tvaru....
dorisa
13.5.2014 20:02 | |
+20 -1
slovenska ryža je cestovina....áno
mausik69
26.2.2017 14:08 | |
+3 -0
Podľa mňa pani dorisa slovenská ryža je cestovina v Tom máte pravdu no pripravuje sa rovnako ako tarhoňa a to tak že sa nechá opražiť na oleji do zlatista a nemá byť biela .....
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.