Čínske mäsko na panvici
4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové stehno
1
ks
feferónka
1
PL
horčica
2
PL
sójová omáčka
2
PL
worčestrová omáčka
1
KL
morská soľ
1
KL
kurkuma
2
ks
vajce
2
PL
solamyl
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.
Odporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

janaskucerova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.