Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínske mäsko na panvici

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
1 ks
feferónka
1 PL
horčica
2 PL
sójová omáčka
2 PL
worčestrová omáčka
1 KL
morská soľ
1 KL
kurkuma
2 ks
vajce
2 PL
solamyl

postup

Bravčové mäso nakrájame na malé kocky a popridávame všetky ostatné prísady. Zmiešame a na troche oleja pražíme a chvíľočku dusíme. Mäso je pikantné a výborné so zemiačikmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.