Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lievance s jahodovým džemom

ingrediencie

150 g
hladká múka
250 ml
mlieko
1 ks
vajce
2 PL
práškový cukor
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva
1 ČL
vanilínový cukor
25 g
maslo

postup

2.
Vajce, múku, prášok do pečiva, cukor, roztopené maslo, vanilkový cukor a mlieko dôkladne zmiešame.
4.
Panvicu potrieme maslom/olejom. Odporúčam maslo, síce sa rýchlejšie prepáli ale lievancom dodá úžasnú chuť.
5.
Každý lievanec opekáme asi tak 2 minútky z každej strany. Ozdobíme džemom, šľahačkou... Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dida605
12.7.2016 11:47 | |
+4 -1
Najlepšie lievance aké som kedy jedla (Y) <3 :)
janaweli
8.6.2014 08:56 | |
+36 -16
dakujem za receptik, uz je namiesane v miske, o 15 min idem opekat, uz sa na ne tesim (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...