Pridať recept

FOTORECEPT: Ovocný pudingáč na oblátke

Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke
Zdroj: sylweliee
10
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
ovsené vločky
600 ml
mlieko
100 g
Flora Gold
200 g
práškový cukor
3 PL
med
300 g
polohrubá múka
3 PL
instantná káva
1 PL
kakao
1 balíček
prášok do pečiva
3 ks
obdlžníkových oblátok

Plnka

1 liter
mlieko
3 balíčky
vanilkový puding
200 g
Flora Gold
7 PL
kryšálového cukru
2 ks
jablko
2 ks
nektarinky
1 PL
práškový cukor
2 balíčky
BB keksy

Poleva

100 g
čokoláda na varenie
50 g
Flora Gold

postup

1.
Ovsené vločky si zabaríme horúcim mliekom, do ktorého sme primiešali instatnú kávu, resp. cappuccino, necháme postáť, kým nám napučia, cca 20min. Jablká a nektarinky si nakrájame a tenké plátky, môžme pridať kľudne aj iné ovocie. Pred ukladaním na cesto ich posypeme trochou práškového cukru, nech nám neklesnú na dno. Do napučaných vločiek pridáme ostatné prísady, premiešame. Plech namažeme, pomúčime. Na plech uložíme tortové oblátky a vylejeme premiešané cesto, na to poukladáme ovocie a dáme piecť o rúry na cca 35min, pri teplote 175 stupňov, treba sledovať.
Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke
Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke
Zdroj: sylweliee
 
2.
Uvaríme si klasický puding z mlieka a cukru, do horúceho primiešame maslo. Trošku schladíme a ešte teplý ho natrieme na vychladnutý koláč. Na teplý puding naukladáme BB keksy.
Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke
Fotorecept: Ovocný pudingáč na oblátke
Zdroj: sylweliee
3.
Nad parou necháme roztopiť cca 50g Flory Gold s čokoládou a opatrne natrieme čokoládu tak, aby sa dostala všade. Koláčik necháme vychladnúť a podávame. Dobrú chuť! :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
12 overených spojení sviežeho tvarohu a sladkého ovocia
Vybrali sme 12 tvarožníkov, ktoré musíte vyskúšať!
Dobrá plnka premení vaše mäso na delikatesu
Zdajú sa vám vaše mäsové recepty jednotvárne? Pridajte do nich zaujímavú plnku a hneď budete mať z toho...
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.