Pridať recept

Rizoto so sušenými paradajkami a hubami

ingrediencie

2 hrnčeky
ryža
4 hrnčeky
mäsový vývar
4 PL
olivový olej
strúhaný parmezán
sušené paradajky
sušené huby
soľ
maslo
mleté čierne korenie
vegeta
oregano

postup

Ryžu prepláchneme a opečieme ju na olivovom oleji. Potom pridáme huby, osolíme a zalejeme vývarom. Varíme domäkka a občas premiešame. Rizoto ochutíme vegetou, mletým čiernym korením, zjemníme maslo. Napokon pridáme sušené paradajky, posypeme strúhaným parmezánom a ozdobíme lístkami oregana.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cita112
13.8.2014 10:06 | |
+2 -2
Nechápem prečo musí každý všade pridávať vegetu ! To u mne nie je kuchár ktorý v kuchyni používa vegetu a iné umelé dochucovadlá :( Ale receptík je fajný také môžem mnáám (y)
Bluu
27.1.2013 19:48 | |
+8 -1
Neeee, vegetu neeeee! :/ :/ :/
Anonymný nick
16.9.2012 20:11 | |
+1 -0
koľko je jeden hrnček? Ja poznám len pol litrák *500*
Podobné články
Zdravie ukryté v chutnom oleji
Máte doma olivový olej? A skladujete ho správne? Pozrite si miesto, kde vám vydrží nekonečno
Olivový olej sa zvyčajne dodáva v sklenených fľašiach a má takmer nekonečnú trvanlivosť. Je to pravda -...
Kosik huby les tasr
Huby
Sušenie húbAk hríby sušte v rúre, sušte ich na najnižšej teplote a skladujte v suchom prostredí.Hríby...
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Olivový olej
Olivový olej – všetko, čo by ste mali o ňom vedieť
Kvalitný olivový olej má krásnu zelenkavo-zlatú farbu a pri prehltnutí vás má mierne štípať na jazyku...