Pridať recept

Biela kapusta s klobáskou a zemiakmi

5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
domáca klobása
8 ks
zemiaky
1 ks
biela kapusta sladká
1,5 dl
mlieko
trochu
hladká múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
1 ks
malá cibuľka
trochu
masla do zemiakov
trochu
rastlinný olej
1 hrsť
petržlenová vňať

postup

Kapustu očistíme a nakrájame na kocky, alebo rezance. Spražíme nakrájanú cibuľku, pridáme kapustu, osolíme a okoreníme. Necháme podusiť, na záver pridáme mlieko podľa hustoty primiešame aj múku. Odstavíme. Klobásku prekrojíme a opečieme na panvici. Zemiaky očistíme a uvaríme do mäkka. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať