Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové na prírodno s ryžou

5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé bez kosti
2 hrnčeky
ryža
1 hrsť
petržlenová vňať
1 šálka
mrkva
1 šálka
hrášok
1 šálka
šampiňóny
trochu
maslo
1 PL
hladká múka
1 hrnček
vývar
podľa chuti
korenie na bravčové mäsko

postup

Mäsko umyjeme, a narežeme na plátky, vyklepeme na jemno, osolíme a okoreníme. Trochu pomúčené len sprudka opražíme na troche oleja. Najlepší na prípravu je teflónový hrniec, mäsko podlejeme vývarom (alebo bujónom), pridáme na masle opražené šampiňóny a nakrájanú na jemno mrkvu a hrášok. Necháme podusiť do mäkka. Podľa hustoty omáčky, zahustíme. (do vody rozmiešame trochu múky.) Podávame s ryžou, ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.