Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové na prírodno s ryžou

5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé bez kosti
2 hrnčeky
ryža
1 hrsť
petržlenová vňať
1 šálka
mrkva
1 šálka
hrášok
1 šálka
šampiňóny
trochu
maslo
1 PL
hladká múka
1 hrnček
vývar
podľa chuti
korenie na bravčové mäsko

postup

Mäsko umyjeme, a narežeme na plátky, vyklepeme na jemno, osolíme a okoreníme. Trochu pomúčené len sprudka opražíme na troche oleja. Najlepší na prípravu je teflónový hrniec, mäsko podlejeme vývarom (alebo bujónom), pridáme na masle opražené šampiňóny a nakrájanú na jemno mrkvu a hrášok. Necháme podusiť do mäkka. Podľa hustoty omáčky, zahustíme. (do vody rozmiešame trochu múky.) Podávame s ryžou, ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...