Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové na prírodno s ryžou

5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé bez kosti
2 hrnčeky
ryža
1 hrsť
petržlenová vňať
1 šálka
mrkva
1 šálka
hrášok
1 šálka
šampiňóny
trochu
maslo
1 PL
hladká múka
1 hrnček
vývar
podľa chuti
korenie na bravčové mäsko

postup

Mäsko umyjeme, a narežeme na plátky, vyklepeme na jemno, osolíme a okoreníme. Trochu pomúčené len sprudka opražíme na troche oleja. Najlepší na prípravu je teflónový hrniec, mäsko podlejeme vývarom (alebo bujónom), pridáme na masle opražené šampiňóny a nakrájanú na jemno mrkvu a hrášok. Necháme podusiť do mäkka. Podľa hustoty omáčky, zahustíme. (do vody rozmiešame trochu múky.) Podávame s ryžou, ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...