Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové na prírodno s ryžou

5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé bez kosti
2 hrnčeky
ryža
1 hrsť
petržlenová vňať
1 šálka
mrkva
1 šálka
hrášok
1 šálka
šampiňóny
trochu
maslo
1 PL
hladká múka
1 hrnček
vývar
podľa chuti
korenie na bravčové mäsko

postup

Mäsko umyjeme, a narežeme na plátky, vyklepeme na jemno, osolíme a okoreníme. Trochu pomúčené len sprudka opražíme na troche oleja. Najlepší na prípravu je teflónový hrniec, mäsko podlejeme vývarom (alebo bujónom), pridáme na masle opražené šampiňóny a nakrájanú na jemno mrkvu a hrášok. Necháme podusiť do mäkka. Podľa hustoty omáčky, zahustíme. (do vody rozmiešame trochu múky.) Podávame s ryžou, ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.