Pridať recept

Marinované hrozno so syrom

2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hrozno
250 g
syr Gouda slaná
2 PL
med
1 PL
citrónová šťava
voda

postup

Hrozno umyjeme a oberieme bobule. Jemne ich napicháme špáradlom. V miske si zmiešame med, citrónovú šťavu a troška vody. Do toho dáme marinovať bobule hrozna aspoň na 2 hodiny. Potom si hrozno napicháme na špáradlo spolu so slaným syrom gouda, nakrájaním na kocky. Podávame vychladené
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jednohubky
Vysmážané mini lasagne
Ak do prevarených plátov na lasagne zaviniete mäsovú plnku a bešamel a dáte rolku zamraziť, môžete ju neskôr...
Jednohubky
Silvestrovské pohostenie: Vyskúšajte moderné jednohubky
Silvestrovské posedenie radi vyšperkujeme nejakým milým prekvapením v podobe dobrého gurmánskeho zážitku...
Veľkonočné žabky
Jednohubky pre šibačov
Tri naozaj zaujímavé kanapky nielen pre návštevy.
Staročeské zemiakové opečenky
Staročeské ZEMIAKOVÉ OPEČENKY, tá plnka je úžasná, robím ich vždy na Silvestra a každý ihneď pýta recept, sú fantastické!
Už viete čo budete servírovať počas čakania na Nový rok? Máme pre vás perfektný recept na plnené zemiakové...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Slané chuťovky na Silvestra: Zbierka najlepších receptov na silvestrovské pohostenie pre každú návštevu. Inde
Slané chuťovky na Silvestra: Zbierka najlepších receptov na silvestrovské pohostenie pre každú návštevu. Inde už nehľadajte, tu sú všetky!
Výborné slané chuťovky na záver roka, ktoré u nás nikdy nechýbajú. Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov.