Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička na pive

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
1 ks
čierne pivo
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
3 PL
olej
2 ks
cibuľa

postup

Nakrájanú krkovičku si opečieme na panvici z oboch strán. Opečieme cibuľu do sklovita, pridáme koreniny a mäso a podlejeme čiernym pivom a dusíme asi hodinu. Mäso sa v pive udusí do mäkka a je oveľa lahodnejšie. Môžme aj počas dusenia dolievať pivo podľa potreby.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
palike
14.1.2014 09:46 | |
+21 -0
(y) no je to super vinikajuce
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?