Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička na pive

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
1 ks
čierne pivo
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
3 PL
olej
2 ks
cibuľa

postup

Nakrájanú krkovičku si opečieme na panvici z oboch strán. Opečieme cibuľu do sklovita, pridáme koreniny a mäso a podlejeme čiernym pivom a dusíme asi hodinu. Mäso sa v pive udusí do mäkka a je oveľa lahodnejšie. Môžme aj počas dusenia dolievať pivo podľa potreby.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
palike
14.1.2014 09:46 | |
+20 -0
(y) no je to super vinikajuce
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?