Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička na pive

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
1 ks
čierne pivo
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
3 PL
olej
2 ks
cibuľa

postup

Nakrájanú krkovičku si opečieme na panvici z oboch strán. Opečieme cibuľu do sklovita, pridáme koreniny a mäso a podlejeme čiernym pivom a dusíme asi hodinu. Mäso sa v pive udusí do mäkka a je oveľa lahodnejšie. Môžme aj počas dusenia dolievať pivo podľa potreby.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
palike
14.1.2014 09:46 | |
+20 -0
(y) no je to super vinikajuce
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.