Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jogurtová nátierka

4
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
biely jogurt
podľa chuti
morská soľ

postup

1.
V miske biely jogurt osolíme a premiešame. Do misky vložíme sitko, cez ktoré preložíme plienku, alebo plátenú utierku, vylejeme jogurt a necháme do druhého dňa odstáť. Na druhý deň je nátierka hotová. V miske nám zostane odkavpkaná srvátka, z ktorej môžeme pripraviť chlieb, alebo polievku :-)
2.
Tip : Výborná je ak pridáte čerstvé bylinky a máte opäť novú variantu chutnej nátierky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.