Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená krkovička

4
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčovej krkovičky
zemiaky
olej
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
grilovacie korenie
mleté čierne korenie

postup

Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme a posypeme paprikou. Dáme ich do vymasteného pekáča. Krkovičku si narežeme na plátky, jemne naklepeme a osolíme, okoreníme čiernym korením a grilovacím korením. Ideálne je nechať ju chvíľu odležať. Potom ju položíme na zemiaky. Na krkovičku naukladáme na krúžky nakrájanú cibuľu a dáme piecť do rúry na 180 stupňov na cca 60 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dj-bedmix
8.7.2016 10:54 | |
+3 -1
Práve sa pečie vonia to tu parádne a navrch som naukladal červenú cibuľku ďakujem za tip :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...