Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená krkovička

4
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčovej krkovičky
zemiaky
olej
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
grilovacie korenie
mleté čierne korenie

postup

Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme a posypeme paprikou. Dáme ich do vymasteného pekáča. Krkovičku si narežeme na plátky, jemne naklepeme a osolíme, okoreníme čiernym korením a grilovacím korením. Ideálne je nechať ju chvíľu odležať. Potom ju položíme na zemiaky. Na krkovičku naukladáme na krúžky nakrájanú cibuľu a dáme piecť do rúry na 180 stupňov na cca 60 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dj-bedmix
8.7.2016 10:54 | |
+3 -1
Práve sa pečie vonia to tu parádne a navrch som naukladal červenú cibuľku ďakujem za tip :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...