Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Skvelá nátierka zo zvyškov kuracieho mäsa

ingrediencie

250 g
zvyšky kuracieho mäsa
2 ks
uvarené vajce natvrdo
2 ks
sladkokyslé uhorky
100 g
Flora Gold
1 ks
červená cibuľa
1 ČL
soľ
1/2 ČL
korenie
1 PL
petržlenová vňať

postup

1.
Použijeme mäsko napr. z nedeľnej polievky alebo zvyšky pečeného mäsa. Mäso najemno rozmixujeme. Pridáme uvarené vajíčka, kyslé uhorky a dôkladne premiešame. Pridáme najemno nakrájanú cibuľku (môže byť aj mladá jarná cibuľka alebo pažítka). Pridáme maslo a ochutíme soľou a korením. Zmiešame.
2.
Natierame na tousty, chlieb alebo čerstvé pečivo. Podávame ozdobené nakladanou kápiou. Posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...