Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené morčacie stehná

3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
vykostené morčacie stehno
soľ
mletá rasca
4 strúčiky
cesnak
rozmarín
celé nové korenie
celé čierne korenie
olej

postup

Vykostené morčacie stehno posolíme a necháme odležať 20 minút na chladnom mieste. Olej spolu s 2 strúčikmi cesnaku a lístkami rozmarínu premiešame. Mäso potrieme ochuteným olejom, prikryjeme a odložíme na 2 až 3 hodiny do chladničky. Odležané mäso prudko opečieme na horúcom oleji. Preložíme ho do misy na zapekanie. Pridáme celé čierne korenie, celé nové korenie, celé strúčiky cesnaku. Takto ochutené mäso podlejeme výpekom, trochou vody a prikrytý ho upečieme vo vopred rozohriatej rúre. Upečené mäso pokrájame na stredne hrubé plátky a podávame s kapustou a knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...