Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska omeleta

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
zemiaky
6 ks
vajce
1 PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
olej
syr

postup

Zemiaky uvarené v šupke po vychladnutí olúpeme a nakrájame na kolieska. Cibuľu olúpeme a tiež nakrájame na kolieska. Vajíčka rozšľaháme s múkou, soľou a čiernym korením. V panvici na oleji pražíme cibuľku, pridáme kolieska zemiakov, zalejeme rozšľahanými vajíčkami a približne tri minúty opekáme. Omeletu v panvici vložíme do rúry a pri 180°C ju pečieme približne 15 minút. Pred dopečením povrch posypeme strúhaným syrom. Podávame ju nakrájanú na kocky po miernom vychladnutí.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.