Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska omeleta

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
zemiaky
6 ks
vajce
1 PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
olej
syr

postup

Zemiaky uvarené v šupke po vychladnutí olúpeme a nakrájame na kolieska. Cibuľu olúpeme a tiež nakrájame na kolieska. Vajíčka rozšľaháme s múkou, soľou a čiernym korením. V panvici na oleji pražíme cibuľku, pridáme kolieska zemiakov, zalejeme rozšľahanými vajíčkami a približne tri minúty opekáme. Omeletu v panvici vložíme do rúry a pri 180°C ju pečieme približne 15 minút. Pred dopečením povrch posypeme strúhaným syrom. Podávame ju nakrájanú na kocky po miernom vychladnutí.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?