Rybie tyčinky s čínskymi rezancami
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
pangasius
100
g
čínske rezance
150
g
farebná paprika
sójová omáčka
rybacia omáčka
soľ
olej
mleté čierne korenie
korenie na ryby
kečup
postup
Plátky ryby osolíme a okoreníme. Pokrájame ich na širšie rezance a opečieme na panvici na rozpálenom oleji. Čínske rezance ponoríme na 3 minúty do slanej vody, potom ich scedíme a uložíme na tanier. Na tanier položíme aj kúsky ryby, ktoré prelejeme omáčkou. Tú si pripravíme zo sójovej omáčky, oleja, rybej omáčky a kečupu. Ako oblohu použijeme nakrájanú zeleninu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.