Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáce tiramisu

ingrediencie

2 balíčky
podlhovasté piškóty
2 balíčky
smotana na šľahanie
2 balíčky
nátierkové maslo
200 g
práškový cukor
káva
rum
kakao

postup

Šľahačku vyšľaháme dotuha, opatrne zmiešame s nátierkovými maslami a práškovým cukrom. Piškóty namáčame v káve s rumom alebo amarettom a vyložíme nimi dno tortovej alebo inej formy. Na to navrstvíme 1/2 krému, opäť vrstvu máčaných piškót a druhú 1/2 krému, nakoniec vrch bohato zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín. Potom nakrájame a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...