Pridať recept

Zapekanka - vhodná aj pre celiatikov

ingrediencie

2 ks
zemiaky
1 PL
mleté mäso
mrkva
1 PL
brokolica
2 cl
kaša Sinlac

postup

Na jemnom strúhadle nastrúhajte mrkvu, roztlačte uverené zemiaky a brokolicu (každé v zvlášť miske). K miske a brokolici pridajte lyžičku kaše Sinlac. Do malej zapekacej misky položte vrstvu zemiakov, potom vrstvu mrkvy, mäsa a napokon brokolicu. Nakoniec všetko prekryte zvyškom zemiakov. Pečte vo vyhriatej rúre 5-6 minút. Namiesto zemiakov možno použiť aj ryžu alebo bezlepkové cestoviny, jedlo bude rovnako dobre chutiť! Pokrm je vhodný aj pre celiatikov.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať