Pridať recept

Dusené sójové plátky

ingrediencie

1 balíček
sójové plátky
zeleninový bujón
400 g
pór
olej
soľ
muškátový orech
1 cl
sójová omáčka

postup

Sójové plátky zalejeme horúcim zeleninovým vývarom a necháme odstáť 3 až 4 hodiny. Očistený pór nakrájame na kolieska a podusíme na oleji. Pridáme scedené sójové plátky, soľ, nastrúhaný muškátový orech a sójovú omáčku. Podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame vodu. Podávame s ryžou a zeleninou podľa chuti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
renca459
20.7.2012 22:46 | |
+4 -0
robim aj ja sojove platky,namocim ich v bujone a necham odkvapkat,potom ich narezem trochu osolim a naplnim syrom a salamou(sunkou) a obalim v trojobale a vysmazim,davam k nim zemiaky a zeleninu,je to mnam ;)
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.