Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilovaná cuketa

ingrediencie

cuketa
čierne korenie
grilovacie korenie
bazalka
červená paprika
oregano
vegeta
soľ
olej
paradajka
zelenina
toastový chlieb

postup

Cuketu si nakrájame na kolieska s hrúbkou asi jeden centimeter, vložíme do väčšej misky, zalejeme olejom a prisypeme koreniny podľa chuti. Všetko poriadne premiešame, aby sa koreniny dostali všade. Necháme odstáť aspoň hodinku, pripravíme si gril alebo panvicu a začneme piecť. Podávame s toastami a paradajkami či zeleninou podľa vlastnej chuti, ktorú ak chceme, môžeme tiež jemne opiecť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...