Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilovaná cuketa

ingrediencie

cuketa
čierne korenie
grilovacie korenie
bazalka
červená paprika
oregano
vegeta
soľ
olej
paradajka
zelenina
toastový chlieb

postup

Cuketu si nakrájame na kolieska s hrúbkou asi jeden centimeter, vložíme do väčšej misky, zalejeme olejom a prisypeme koreniny podľa chuti. Všetko poriadne premiešame, aby sa koreniny dostali všade. Necháme odstáť aspoň hodinku, pripravíme si gril alebo panvicu a začneme piecť. Podávame s toastami a paradajkami či zeleninou podľa vlastnej chuti, ktorú ak chceme, môžeme tiež jemne opiecť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...