Zelená fazuľka s rajčiakmi
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
fazuľový struk
paradajka
olej
cibuľa
cesnaku
tymian
bobkový list
celé čierne korenie
citrónová šťava
soľ
postup
Fazuľku, ktorú sme očistili nakrájame na 3 cm dlhé kúsky a rajčiaky na mesiačiky. Cibuľku opražíme na rozpálenom oleji a pridáme do nej bobkový list, fazuľku a dusíme do chrumkava. Podlievame trochou vody, podľa potreby. Pridáme rozotretý cesnak, rajčiaky, korenie, soľ a tymian. Chvíľu podusíme. Šťavou z citróna pokvapkáme hotové jedlo. Pokrm podávame s varenými zemiakmi, ktoré sme posypali sekanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.