Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia s brokolicou a so syrom

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kuracie prsia
2 strúčiky
cesnak
300 g
brokolica
125 g
plesňový syr
1 téglik
smotana
1 KL
vegeta
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Brokolicu umyjeme, rozoberiem ju na menšie ružičky a uvaríme c slanej vode. Kuracie prsia nakrájame na rezance, okoreníme, osolíme, a potom pridáme ešte prelisovaný cesnak. Uložíme asi na 3 hodiny do chladničky.
2.
Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme ju na oleji, potom pridáme mäso a smažíme. K mäsu pridáme brokolicu, ktorú sme uvarili, ochutíme vegetou a zalejeme smotanou. Na menšie kúsky nakrájame plesňový syr a pridáme k mäsu.
3.
Všetko spolu varíme až kým sa syr neroztopí a brokolica čiastočne nerozpadne. Ako prílohu podávame opekané zemiaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
veverica97
27.11.2014 16:38 | |
+2 -0
Ak máte radi brokolicu a kuracie mäso tak ako ja, rozhodne odporúčam vyskúšať tento recept :) Úplne super to je :)
ProtivnaBlondina
20.8.2014 00:27 | |
+4 -0
Namiesto tých zemiakov primiešať cestovinu a (y)
aninka21
9.4.2014 22:04 | |
+6 -2
Dobry vecer prajem,mam jednu otazku.Ked je moj syn aj brat alergicky na laktozu,cize mlieko a mliecne vyrobky tak co dat namiesto smotany a syra.Dakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...