Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hubové fašírky

ingrediencie

500 g
huby
150 g
tuk
50 g
maslo
80 g
strúhanka
3 žĺtky
kyslá smotana
mlieko
1 ks
rožok
20 g
cibuľa
rasca
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
soľ
obloženie

postup

Huby pokrájame a udusíme, osolíme ich a pridáme rascu. Rožok necháme nasiaknuť mliekom, a potom ho rozmliaždime a pridáme do húb. Ďalej pridáme cibuľu, ktorú sme opražili a žĺtky. Zmes okoreníme, spolu riadne zmiešame a ešte niekoľko minút dusíme. Na zriedenie hmoty použijeme kyslú smotanu a podľa potreby zahustíme strúhankou. Zo zmesi vytvarujeme guľky ( fašírky ) a obalíme ich v strúhanke. Opražíme na rozpálenom tuku. Nakoniec fašírky ozdobíme ( napr. prstienkami cibule ...). Podávať môžeme so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...