Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňová polievka

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 kg
broskyňa
voda
1 balíček
vanilkový cukor
citrónová kôra
20 g
maizena
citrónová šťava
soľ

postup

Broskyne umyjeme a vykôstkujeme. Potom ich podlejeme vriacou vodou podľa potreby a necháme dusiť až kým nezmäknú. Uvarené prelisujeme, zalejeme vriacou vodou, pridáme vanilkový cukor, soľ, nastrúhanú kôru z citróna a všetko spolu varíme. Maizenu rozmiešame v troške vody a vylejeme ju do polievky a necháme zovrieť. Pripravenú polievku ochutíme šťavou z citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
helasimkova
26.8.2013 23:10 | |
+0 -0
a kde ide 1 balíček vajce?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...