Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňová polievka

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 kg
broskyňa
voda
1 balíček
vanilkový cukor
citrónová kôra
20 g
maizena
citrónová šťava
soľ

postup

Broskyne umyjeme a vykôstkujeme. Potom ich podlejeme vriacou vodou podľa potreby a necháme dusiť až kým nezmäknú. Uvarené prelisujeme, zalejeme vriacou vodou, pridáme vanilkový cukor, soľ, nastrúhanú kôru z citróna a všetko spolu varíme. Maizenu rozmiešame v troške vody a vylejeme ju do polievky a necháme zovrieť. Pripravenú polievku ochutíme šťavou z citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
helasimkova
26.8.2013 23:10 | |
+0 -0
a kde ide 1 balíček vajce?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...