Pridať recept

Sladkokyslá kuracinka

ingrediencie

4 ks
kuracie rezne
5 PL
citrónová šťava
40 g
maslo
2 PL
med
1 KL
trstinový cukor
1 KL
citrónová kôra
1 PL
sójová omáčka
1 KL
olej
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Rezne umyte, osušte a zľahka naklepte. Mäso po povrchu narežte do mriežky, osoľte, okoreňte, potrite dvoma lyžicami citrónovej šťavy a nechajte v chlade chvíľu odležať.
 
2.
V menšom kastróliku zahrejte maslo, med, cukor, citrónovú kôru a zvyšnú šťavu a sójovú omáčku
3.
Mäso opečte na olejom potretej panvici z oboch strán, preložte do pekáča, zalejte ho maslovou omáčkou a pečte v pred-hriatej rúre pri 200 C približne 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
Maslo z chladničky bude vždy pripravené na natretie, ak urobíte túto vec!
Maslo z chladničky bude vždy pripravené na natretie, ak urobíte túto vec!
Maslo z chladničky je tvrdé a ťažko sa natiera na chlieb. Na správnu konzistenciu sa zmení až približne po pol...
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Med
Jednoduchý recept na domáci med. Potrebujete len štyri prísady
Obsahuje veľa vitamínov a minerálov a má zdraviu prospešné účinky. Okrem toho je sladký a chutný. Najlepšie...