Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčací špíz s farebnými paprikami

ingrediencie

400 g
morčacie prsia
1 ks
zelená paprika
1 ks
žltá paprika
1 ks
červená paprika
grilovacie korenie bez glutamanu
drvená rasca
olivový olej
citrónová šťava
majorán, oregáno
soľ

postup

1.
Mäso umyte, osušte a pokrájajte na menšie kúsky. V troške oleja rozmiešajte grilovacie korenie, drvenú rascu, soľ a všetko pridajte k mäsu. premiešajte a nechajte polhodinku v chlade odležať.
2.
Papriky umyte, očistite a pokrájajte na väčšie koky.
3.
Olej zmiešajte s citrónovou šťavou, so štipkou soli a nasekanými bylinkami podľa chuti. Do marinády primiešajte kúsky papriky a nechajte odležať.
4.
Na naolejované drevené špajdle striedavo ponapichujte mäso a papriku. Špízy opečte zo všetkých strán na panvici alebo na grile.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...