Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčací špíz s farebnými paprikami

ingrediencie

400 g
morčacie prsia
1 ks
zelená paprika
1 ks
žltá paprika
1 ks
červená paprika
grilovacie korenie bez glutamanu
drvená rasca
olivový olej
citrónová šťava
majorán, oregáno
soľ

postup

1.
Mäso umyte, osušte a pokrájajte na menšie kúsky. V troške oleja rozmiešajte grilovacie korenie, drvenú rascu, soľ a všetko pridajte k mäsu. premiešajte a nechajte polhodinku v chlade odležať.
2.
Papriky umyte, očistite a pokrájajte na väčšie koky.
3.
Olej zmiešajte s citrónovou šťavou, so štipkou soli a nasekanými bylinkami podľa chuti. Do marinády primiešajte kúsky papriky a nechajte odležať.
4.
Na naolejované drevené špajdle striedavo ponapichujte mäso a papriku. Špízy opečte zo všetkých strán na panvici alebo na grile.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...