Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fazuľkové pyré

ingrediencie

400 g
zelená fazuľka
200 ml
smotana na varenie
500 g
zemiaky
20 g
maslo
1 štipka
soľ

postup

1.
Z fazuľových strukov odstránime žilky a tuhé časti, pokrájame ich na menšie časti a dáme variť v mierne posolenej vode. Varíme približne 30 minút, kým nezmäknú.
2.
Vodu scedíme, pridáme 100 ml smotany a zmixujeme.
3.
Zemiaky uvaríme v šupke, potom očistíme a pretlačíme na kašu. Pridáme zvyšnú smotanu, maslo a zmixujeme na pyré. Podávame spolu s fazuľkovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...