Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fazuľkové pyré

ingrediencie

400 g
zelená fazuľka
200 ml
smotana na varenie
500 g
zemiaky
20 g
maslo
1 štipka
soľ

postup

1.
Z fazuľových strukov odstránime žilky a tuhé časti, pokrájame ich na menšie časti a dáme variť v mierne posolenej vode. Varíme približne 30 minút, kým nezmäknú.
2.
Vodu scedíme, pridáme 100 ml smotany a zmixujeme.
3.
Zemiaky uvaríme v šupke, potom očistíme a pretlačíme na kašu. Pridáme zvyšnú smotanu, maslo a zmixujeme na pyré. Podávame spolu s fazuľkovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...