Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krkovička so šampiňónmi a kápiou

9
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

9 ks
bravčová krkovička
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
kari korenie
olej
vývar
maslo
sterilizované šampiňóny
sterilizovaná kápia
cibuľa
smotana na varenie
hladká múka

postup

1.
Mäso narežeme na rezne,vyklepeme,osolíme a okoreníme. Uložíme ho na plech, posypeme kari korením. Podlejeme vývarom a troškou oleja,zakryjeme alobalom (lesklou stranou nadol), a dáme piecť na 250 stupňov/ 40 min.
2.
Medzitým si na panvici rozpustíme maslo, opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, plátky šampiónov a kápiu.
3.
Mäso vyberieme, otočíme na druhú stranu, posypeme kari korením a na každý rezeň dáme vopred pripravenú zmes.
4.
Zalejeme smotanou, do ktorej pridáme hladkú múku a dáme zapiecť na 200 stupňov/15 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.