Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krkovička so šampiňónmi a kápiou

9
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

9 ks
bravčová krkovička
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
kari korenie
olej
vývar
maslo
sterilizované šampiňóny
sterilizovaná kápia
cibuľa
smotana na varenie
hladká múka

postup

1.
Mäso narežeme na rezne,vyklepeme,osolíme a okoreníme. Uložíme ho na plech, posypeme kari korením. Podlejeme vývarom a troškou oleja,zakryjeme alobalom (lesklou stranou nadol), a dáme piecť na 250 stupňov/ 40 min.
2.
Medzitým si na panvici rozpustíme maslo, opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, plátky šampiónov a kápiu.
3.
Mäso vyberieme, otočíme na druhú stranu, posypeme kari korením a na každý rezeň dáme vopred pripravenú zmes.
4.
Zalejeme smotanou, do ktorej pridáme hladkú múku a dáme zapiecť na 200 stupňov/15 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?