Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jarná nátierka

ingrediencie

2 ks
surové vajce
1 PL
bylinkové maslo
2 ks
jarná cibuľka
100 g
prirodny syr cottage, alebo gervais
1 ČL
horčica
1/2 ČL
soľ
cerstvo mlete korenie
zelena cast z jarnych cibuliek
3 PL
žerucha
1 PL
petržlenová vňať

postup

1.
Cibulku nasekame na jemne kruzky. Vsetky bylinky oplachneme, osusime a nasekame na velmi jemno.
2.
Vajcia so solou rozslahame vidlickou. Na panvicke rozohrejeme bylinkove maslo a orestujeme cibulku.
3.
Prilejeme vajicka, vsetky bylinky a urobime si redsiu prazenicu. Este do teplej vmiesame prirodny syr, podla chuti horcicu a pokorenime. Vsetko vymiesame a podavame bud teple, alebo studene na bagete. Pokial urobite prazenicu tuhsiu, tak pridajte viac prirodneho syra. Ja som robila prazenicu o nieco redsiu, pretoze taku mam rada.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...