Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketová nátierka

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
2 ks
paradajka
2 PL
jogurt biely hustý
2 ks
vajce
100 g
syr s bielou plesňou
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
chilli paprička

postup

1.
Cuketu ošúpeme, zbavíme dužiny a nastrúhame, cibuľu a cesnak nakrájame na drobno, paradajky sparíme horúcou vodou, ošúpeme, vnútornú dužinu vydlabeme a pevnú časť nasekáme nadrobno. Na oleji speníme cibuľku, pridáme cesnak a kratučko orestujeme, pridáme cuketu a paradajky orestujeme a pod pokrievkou krátko, asi 5-6 minút dusíme.
2.
Vajíčka, jogurt, červenú mletú papriku, chilli papričku alebo mleté chilli, čierne korenie a petržlenovú vňať vymiešame.
3.
Do podusenej cukety pridáme syr s bielou plesňou alebo iný ľubovoľný syr, ak treba osolíme...
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...