Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketová nátierka

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
2 ks
paradajka
2 PL
jogurt biely hustý
2 ks
vajce
100 g
syr s bielou plesňou
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
chilli paprička

postup

1.
Cuketu ošúpeme, zbavíme dužiny a nastrúhame, cibuľu a cesnak nakrájame na drobno, paradajky sparíme horúcou vodou, ošúpeme, vnútornú dužinu vydlabeme a pevnú časť nasekáme nadrobno. Na oleji speníme cibuľku, pridáme cesnak a kratučko orestujeme, pridáme cuketu a paradajky orestujeme a pod pokrievkou krátko, asi 5-6 minút dusíme.
2.
Vajíčka, jogurt, červenú mletú papriku, chilli papričku alebo mleté chilli, čierne korenie a petržlenovú vňať vymiešame.
3.
Do podusenej cukety pridáme syr s bielou plesňou alebo iný ľubovoľný syr, ak treba osolíme...
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.