Pridať recept

Bravčové mäso s knedľou

5
porcií
110
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové mäso
1 ks
cibuľa
1 ks
červená paprika
2 PL
hladká múka
1 PL
horčica
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
olej
vývar

postup

1.
V hlbokej panvici ci rozpálime olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme k nej mäso, ktoré sme nakrájali na menšie kúsky a z oboch strán jemne osolili a okorenili. Rýchlo osmahneme a podlejeme vývarom.
 
2.
Pridáme na menšie kúsky nakrájanú papriku, prípadne šampiňóny. Necháme dusiť aspoň hodinu. Potom pridáme horčicu a múku, ktorú sme si rozmiešali v pohári s vodou. Nakoniec dochutíme soľou a korením. Podávame s parenou knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mikibanramax
2.11.2014 10:14 | |
+10 -7
Neviem ako je napísaný tento recept, v surovinách nie sú spomenuté šampiňóny ale do varenia ich treba pridať. A zas červená mletá paprika je spomenutá v surovinách ale do prípravy nejde. (n)
PETUSQA_KISS
20.1.2016 21:52 | |
+9 -13
stači poriadne čitať ;)
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...