Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Talianska foccacia

6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 PL
olivový olej
1 KL
soľ
150 ml
teplá voda
1/2 balíček
sušené droždie
1/2 KL
cukor
olivy
paradajka
sušené paradajky
rozmarín

postup

2.
Z teplej vody, drozdia, cukru urobime kvasok. Do misy preosejeme muku a posolime ju. Pridame nakysnuty kvasok a spracujeme cesto.
3.
Pridáme olivový olej, pokrájane sušene paradajky, pokrájane rozmarínove lístky a dvypracujeme cesto.
5.
Po vykysnutí vytvarujeme oválny tvar a poukladáme naň olivy, paradajky, rozmarín a polejeme olivovým olejom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...