Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Talianska foccacia

6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 PL
olivový olej
1 KL
soľ
150 ml
teplá voda
1/2 balíček
sušené droždie
1/2 KL
cukor
olivy
paradajka
sušené paradajky
rozmarín

postup

2.
Z teplej vody, drozdia, cukru urobime kvasok. Do misy preosejeme muku a posolime ju. Pridame nakysnuty kvasok a spracujeme cesto.
3.
Pridáme olivový olej, pokrájane sušene paradajky, pokrájane rozmarínove lístky a dvypracujeme cesto.
5.
Po vykysnutí vytvarujeme oválny tvar a poukladáme naň olivy, paradajky, rozmarín a polejeme olivovým olejom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...