Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Talianska foccacia

6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 PL
olivový olej
1 KL
soľ
150 ml
teplá voda
1/2 balíček
sušené droždie
1/2 KL
cukor
olivy
paradajka
sušené paradajky
rozmarín

postup

2.
Z teplej vody, drozdia, cukru urobime kvasok. Do misy preosejeme muku a posolime ju. Pridame nakysnuty kvasok a spracujeme cesto.
3.
Pridáme olivový olej, pokrájane sušene paradajky, pokrájane rozmarínove lístky a dvypracujeme cesto.
5.
Po vykysnutí vytvarujeme oválny tvar a poukladáme naň olivy, paradajky, rozmarín a polejeme olivovým olejom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.