Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Syrová roláda

ingrediencie

250 g
syr Eidam
300 g
dusená šunka
3 ks
vajce
4 ks
syrokrém Apetito smotanový
trochu
petržlenová vňať

postup

2.
Medzitým si pripravíme plnku : Na tvrdo uvarené vajíčka ošúpeme a pretlačime vidličkou, pridáme syrokrém, na kocky nakrájanú šunku ( odložíme si trocha šunky na vystlanie rolády ) a petržlenovú vňať. Všetko spolu dobre premiešame.
3.
Zmäknutý Eidam rozvaľkáme ho na mokrej doske s mokrým valčekom.
7.
Dobrúúú chuť :-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
esarovnaemcenadruhu
30.12.2014 11:17 | |
+8 -3
tuto už prekoná iba syrová roláda z plátkov syra uložených na plech na papier na pečenie mierne nahriatych v rúre kým sa spoja, nič netreba variť, nič vaľkať, je to dokonalé ako do mojej manželky, plnka detto :-) :3
Silvia.Karolova
31.12.2016 10:22 | |
+1 -6
výborný recept, ďakujem, urobené k silvestrovskej oslave. Prosím Vás, už stačilo tých rád pre diabambulku, ako si uľahči prácu, myslím, že raz to stačí napísať. PEACE
drahomira0608
16.5.2014 20:15 | |
+11 -7
skús to menej pracne - kúp si krájaný syr, musí mať aspoň 45% tuku a rozlož ho na silikónovú podložku na pečenie na plech tak aby sa trochu na hranách prekrýval. Rúru rozohrej na 100 st. C a vypni. Strč tam plech so syrom a počkaj kým sa začne spájať a ďalej pokračuj podľa návodu. Výborná je aj nátierky z Nivy a nič nepokazíš nakrájanou červenou paprikou. stočíš pomocou podložky. (y) 8:|
diabambulka
18.5.2014 21:22 | |
+13 -7
To je super tip, vyskúšam:-) Ďakujem :)
amanitka
23.4.2014 15:21 | |
+23 -6
Dobrý recept, miliónkrát robený ale! Nebabrite sa s varením Eidamu! Kúpte si plátkový, alebo si ho nechajte nakrájať v obchode na plátky (množstvo 400 gramov postačuje) a pekne si ho poukladajte na plech, na ktorý dáte papier na pečenie. Plátky ukladajte tak, aby sa vždy okrajmi cca 5 mm prekrývali. Na jeden plech vyjde asi 20 plátkov syra. Dajte ho na chvíľu 3-5 minút do vyhriatej rúry upiecť len kým sa tie okraje syra zlepia, potom ho vyberte, nechajte chvíľočku vychladnúť a šupnite na to tú plnku a zatočte ho do rolády. Je to rýchlejšie, nemusíte sa kašlať s varením Eidamu, ani sa vám nezgrcne keď je starší a ani nepotrhá pri vaľkaní a máte pokoj. Ušetríte si čas aj nervy. Vyskúšajte a budete nadšení. Tento zlepšovák nemám z vlastnej hlavy, ale počula som ho v akomsi českom rádiu. :3 :3
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...