Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mini pavlova roláda

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielok
60 g
práškový cukor
1 kvapka
ocot
1 ks
šľahačka
1 KL
instantná káva
čokoláda na varenie

postup

3.
Dáme na plech na papier na pečenie a pečieme pri teplote 150°C asi 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
1.1.2014 12:37 | |
+6 -1
Kava ma byt v tekutej alebo praskovej forme?
Klaudie69
27.5.2014 13:50 | |
+2 -0
Určitě v prášku (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...