Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie rizoto

ingrediencie

1 plátok
kuracie mäso
1 hrnček
ryža
1 hrsť
mrazená zelenina
6 ks
šampiňóny
tvrdý syr
soľ
vegeta
korenie na kura
olej

postup

1.
Kuracie mäso si nakrájame na malé kocky. Dáme do misy s 1PL oleja, pridáme korenie na kura a trochu soli. Poriadne premiešame a necháme chvíľu postáť.
2.
Uvaríme si ryžu - do menšieho hrnca dáme 1 hrnček ryže a 2 hrnčeky vody, trocha osolíme a varíme, kým sa voda neodparí.
3.
Na panvici si opražíme pripravené mäso, pridáme k nemu na plátky nakrájané šampiňóny a mrazenú zeleninu a necháme chvíľu dusiť. Môžme podliať asi 1 dcl vody. Na záver k mäsovo-zeleninovej zmesi primiešame ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
kvasnicova.h
4.3.2014 16:39 | |
+6 -4
Ja robím zásadne rizoto tak, že do poduseného mäsa so šťavou (zeleninu akú má kto rád, ja dávam rajčiny a papriky) nasypem umytú ryžu a dám zapiecť do trúby. Tým sa ryža uvarí v šťave a má lepšiu chuť :3 (Ale vyzerá to dobre (y) )
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...