Pridať recept

FOTORECEPT: Mäkučké bravčové rezne

4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
rezne bravčové z karé
1 ks
biela cibuľa
strúhanka
soľ
korenie
kečup
horčica
voda na podlievanie
2 ks
vajce

postup

Super mäkučké rezníky z bravčového karé!

1.

Tak nachystáme si všetky potrebné suroviny.

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
 
2.

Mäsko si naklepeme. Osolíme a okoreníme z každej strany.

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
3.

každý rezeň posypem strúhankou.

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
4.

Ja vždy keď klepem mäsko dávam si sáčok aby to nebolo všade.. Strúhanku teda vkepeme do mäska.

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
5.

Takto by to malo vyzerať :)

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
6.

každý rezeň obalím vo vajíčku.

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
7.

Prudko osmažím z oboch strán na oleji.

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
8.

a preložím na pekáč. ( my sme len dvaja, takže nám 4 plátky mäska stačia, ale kľudne použite aj viac) Trúbu si rozohrajeme na 180C

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
9.

Kým čakáme na rúru, tak si pokrájame cibuľku ( ja už ručne ani krájať cibuľu asi neviem :)) hh lebo všetko robím v mixéry )

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
10.

cibuľku si teda rozmixujeme

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
11.

prídame vodu, horčicu a kečup ( ja keď pridám veci, tak to na 2-3 sek ešte rozmixujem )

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
12.

zmes vylejeme na rezne. Ak ste dali náhodou malo vody tak ešte trošku pridajte, lebo mäsko sa bude vlastne dusiť na tej vode a potom je mäkučké aj na druhý deň

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
13.

prikryjeme alobalom a vložime do trúby na tých 170-180C cca 45-50min (riaďte sa svojou rúrou )

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
14.

a podávame s kašou :)

Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Fotorecept: Mäkučké bravčové rezne
Zdroj: Spydigy
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dila1
7.3.2021 20:15 | |
+10 -13
Jednoduchšie je zaklepať strúhanku do surového mäsa ,obaliť klasicky v troj obale a vypražiť, najlepšie v bravčovej masti. Stará metóda tety kuchárky zo školskej jedálne, jednoduchá a spoľahlivá na hocaké mäso.
koelho37
16.8.2020 10:36 | |
+30 -20
Ano,vola sa to obratene rezne,najlepsie chutia z hovadzieho masa a ja to nedavam do rury,ale dusim na miernom plameni,tak ,aby sa len udusilo,nerozvarilo
Anonymný nick
3.11.2014 23:09 | |
+53 -49
ja to robím tiež ale z diviny :) do teplej vody zamiešam 1 PL masla, 1 PL kečupu, 1 PL horčice, pol KL čierneho korenia a pol KL vegety, poriadne pretrepem a zalejem mäsko v pekáči, voláme to páperové rezne :)
Spydigy
12.11.2014 23:11 | |
+32 -63
este ked som byvala s mamou ta to tiez robila z diviny.. len mne to z tej diviny moc nechutilo.. som uz toho masa prejedena.. hh
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Vyprážané rezne majú silnú konkurenciu – mäkučké obrátené rezne. Mnohí z nás ich dokonca uprednostňujú...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.