Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cesnačka

5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 strúčikov
cesnak
trochu
maslo čerstvé
1 ks
zemiaky
1 ks
zeleninový bujón
trochu
soľ
2 ks
chlieb
1 PL
hladká múka

postup

1.
Cesnak očistíme a nakrájame na drobné kúsky, alebo ho prelisujeme.(podľa chuti) Do hrnca si dáme maslo, a opražíme na ňom cesnak, pridáme múku, chvíľu zapražíme a prilejeme vodu.
2.
Pridáme bujón a na kocky nakrájaný zemiak. Necháme uvariť do mäkka. Osolíme. Podávame s opraženým chlebíkom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.