Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné želé

ingrediencie

drobné ovocie
tortové želé
kryštálový cukor

postup

1.
Drobné ovocie očistite. Misky alebo poháre vysteľte potravinovou fóliou. Ovocie rozdeľte do nádobiek.
2.
Želé pripravte podľa návodu na obale s vodou a cukrom. Za občasného premiešania ho nechajte trošku vychladnúť.
3.
Vlažným želé zalejte ovocie v miskách až po vrch. Dezert nechajte stuhnúť. Pred podávaním ho vyklopte na tanierik a odstráňte potravinársku fóliu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...