Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné želé

ingrediencie

drobné ovocie
tortové želé
kryštálový cukor

postup

1.
Drobné ovocie očistite. Misky alebo poháre vysteľte potravinovou fóliou. Ovocie rozdeľte do nádobiek.
2.
Želé pripravte podľa návodu na obale s vodou a cukrom. Za občasného premiešania ho nechajte trošku vychladnúť.
3.
Vlažným želé zalejte ovocie v miskách až po vrch. Dezert nechajte stuhnúť. Pred podávaním ho vyklopte na tanierik a odstráňte potravinársku fóliu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?