Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné želé

ingrediencie

drobné ovocie
tortové želé
kryštálový cukor

postup

1.
Drobné ovocie očistite. Misky alebo poháre vysteľte potravinovou fóliou. Ovocie rozdeľte do nádobiek.
2.
Želé pripravte podľa návodu na obale s vodou a cukrom. Za občasného premiešania ho nechajte trošku vychladnúť.
3.
Vlažným želé zalejte ovocie v miskách až po vrch. Dezert nechajte stuhnúť. Pred podávaním ho vyklopte na tanierik a odstráňte potravinársku fóliu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...