Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Letné želé

ingrediencie

drobné ovocie
tortové želé
kryštálový cukor

postup

1.
Drobné ovocie očistite. Misky alebo poháre vysteľte potravinovou fóliou. Ovocie rozdeľte do nádobiek.
2.
Želé pripravte podľa návodu na obale s vodou a cukrom. Za občasného premiešania ho nechajte trošku vychladnúť.
3.
Vlažným želé zalejte ovocie v miskách až po vrch. Dezert nechajte stuhnúť. Pred podávaním ho vyklopte na tanierik a odstráňte potravinársku fóliu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.