Pridať recept

Ladový šalát s medovkou

ingrediencie

1 ks
ľadový šalát
2 PL
medovka
2 ks
cibuľka mladá
podľa chuti
citrónová šťava
kvapiek
olivový olej
1 téglik
jogurtová tatarská omáčka

postup

Umytý a nakrájaný šalát dáme do misky, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľku. Medovku umyjeme a pokrájame na drobno, pridáme k šalátu, pridáme pár kvapiek citronovej šťavy, olej a premiešame, nakoniec pridáme jogurt.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Ľadový šalát
Žiaden tvrdý chlieb či zvädnutý šalát! Šikovné triky, vďaka ktorým budú potraviny opäť čerstvé! TEN s octom doteraz nikto nepoznal
Vďaka týmto trikom budú potraviny opäť ako čerstvé, chrumkavé či dlho svieže! Ten s octom je perfektný.
ľadový šalát
Ľadový šalát
Čerstvý šalát by mal byť samozrejmosťou v našom jedálničku. Ľadový šalát dostať dnes už po celý rok...
Leaves of melissa
Medovka dodá jedlu šmrnc
Medovka lekárska je bylinka, ktorá veľmi príjemne vonia. Pre jej sviežu, citrónovú vôňu s nádychom mentolu,...