Pridať recept

Panna cotta s višňami

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 ml
smotana na šľahanie
300 ml
plnotučné mlieko
50 g
kryštálový cukor
1 ks
vanilkový struk
20 g
želatína
podľa chuti
čokoláda a ovocie na ozdobenie

postup

Želatínu si namočíme do 2dl zohriateho mlieka na cca 30 min. Do hrnca nalejeme smotanu, zvyšné mlieko, cukor, vyškrabaný vanilkový struk a necháme prevariť. Scedíme a pridáme rozpustenú želatínu v mlieku. Premiešame pri teplote pod bodom varu. Zmes zlejeme do vopred pripravených nádob (napr. kompótové misky) a necháme ztuhnúť (5 - 6 hodín). Vyklopíme, ozdobíme, podávame. Dobrú chuť!:)
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať