Pridať recept

Bravčové steaky so zemiakovo-brokolicovou kašou

Bravčové steaky so zemiakovo-brokolicovou kašou
Zdroj: sylweliee
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
rezne z bravčového stehna
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa
2 PL
kečup
1 PL
horčica
1 PL
olej
podľa chuti
sójová omáčka
podľa chuti
worchesterská omáčka
podľa chuti
maggi omáčka
6 ks
zemiaky
1 ks
brokolica
podľa chuti
maslo
podľa chuti
mlieko
podľa chuti
šalát, petržlenová vňať

postup

1.
Bravčové rezne dáme do marinády (kolieska cibule, cesnak, kečup, horčica, olej, omáčky) a necháme ich pár hodín marinovať v chladničke. Prudko opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji.
 
2.
Zemiaky si uvaríme spolu s brokolicou. Po uvarení zlejeme vodu, pridáme maslo a mlieko a rucným mixérom vymixujeme do hladka. Zemiaky môžeme ozdobiť petržlenovou vňaťou, podávame so šalátom. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Rada, ako správne ugrilovať mäso a tiež tipy s čím ho padávať, aby ste si pochutnali na výbornom grilovanom...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.