Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený jahodový koláč so želatinou

20
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 balíčky
Bebe keksy svetle,aj tmavé
800 ml
mlieko
2 ks
pudingový prášok
4 PL
kryštálový cukor
500 g
jahody
1 balíček
červené tortové želé
voda so sirupom podĺa potreby

postup

1.
Plech vysteelieme potravinárskou fóliou. Na dno navrstvíme tmavé sušienky Bebe
2.
Z pudingových práškov,mlieka, cukru uvaríme hustý puding.
3.
Polovicu pudingu vylejeme na sušienky, prikryjeme vrstvou sušienok,tentokrát tmavých
5.
Na vrch koláča nakrájame na plátky čerstvé jahody...
6.
Z tortového želé v prášku uvaríme s pridaním sirupu a vody želatinu....
8.
Koláčik necháme v chlade odstáť, potom krájame na porcie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.