Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený jahodový koláč so želatinou

20
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 balíčky
Bebe keksy svetle,aj tmavé
800 ml
mlieko
2 ks
pudingový prášok
4 PL
kryštálový cukor
500 g
jahody
1 balíček
červené tortové želé
voda so sirupom podĺa potreby

postup

1.
Plech vysteelieme potravinárskou fóliou. Na dno navrstvíme tmavé sušienky Bebe
2.
Z pudingových práškov,mlieka, cukru uvaríme hustý puding.
3.
Polovicu pudingu vylejeme na sušienky, prikryjeme vrstvou sušienok,tentokrát tmavých
5.
Na vrch koláča nakrájame na plátky čerstvé jahody...
6.
Z tortového želé v prášku uvaríme s pridaním sirupu a vody želatinu....
8.
Koláčik necháme v chlade odstáť, potom krájame na porcie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...