Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený jahodový koláč so želatinou

20
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 balíčky
Bebe keksy svetle,aj tmavé
800 ml
mlieko
2 ks
pudingový prášok
4 PL
kryštálový cukor
500 g
jahody
1 balíček
červené tortové želé
voda so sirupom podĺa potreby

postup

1.
Plech vysteelieme potravinárskou fóliou. Na dno navrstvíme tmavé sušienky Bebe
2.
Z pudingových práškov,mlieka, cukru uvaríme hustý puding.
3.
Polovicu pudingu vylejeme na sušienky, prikryjeme vrstvou sušienok,tentokrát tmavých
5.
Na vrch koláča nakrájame na plátky čerstvé jahody...
6.
Z tortového želé v prášku uvaríme s pridaním sirupu a vody želatinu....
8.
Koláčik necháme v chlade odstáť, potom krájame na porcie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?